Web hosting

Anthony Web Solutions SRL ofera web hosting de o reala calitate la preturi accesibile. Site-urile sunt hostate pe servere situate in Germania. De ce sa platiti mai mult cand puteti obtine ieftin servicii de web hosting de o foarte buna calitate. Un avantaj important este ca putem crea un pachet special, personalizat, daca necesitatilor dumneavoastra nu corespund pachetele noastre standard. Oferim suport tehnic gratuit, on-line sau prin telefon.

Oferim sprijin in rezervarea si achizitionarea unui domeniu web.
Pachetele sau planurile de gazduire sunt adaptabile, serviciile de gazduire nu se intrerup imediat la terminarea contractului, oferim si o perioada de gratie pentru a gasi o solutie prin care sa rezolvam situatia.

Una dintre cele mai cunoscute si cautate solutii de gazduire pe internet poarta denumirea de Shared Hosting. Asa cum probabil v-ati dat seama, resursele serverului gazda sunt impartite de catre mai multi clienti.

O clasa superioara de gazduire pe Internet poarta denumirea de Dedicated Hosting. In acest caz un singur client este gazduit pe un singur server.

Cu siguranta ati auzit de VPS (Virtual Private Server). Solutia VPS are la baza tehnologia de virtualizare din ce in ce mai folosita in datacenter-urile din intreaga lume. Practic pe un singur server hardware pot rula un anumit numar de servere virtuale in functie de capacitatea de procesare a serverului gazda precum si specificatiile date pentru fiecare server virtual. Prin intermediul Serverelor Virtuale Private  (VPS) se poate oferi un mediu identic  serverelor dedicate dar la preturi mult mai reduse.

Solutia corporate in cazul gazduirii web a marilor domenii poarta denumirea de Load Balanced Hosting. Companii mari precum Microsoft, Google, Yahoo si nu numai, datorita resurselor gigantice consumate in urma multiplelor accesari simultane utilizeaza sistemul de tip cluster careimparte solicitarile pe mai multe servere ce lucreaza impreuna oferind acelasi serviciu.

Autentificare