Web design

Compania noastra poate crea site-uri dinamice sau statice, folosind cele mai noi technologii de web design si programare web. Avand o combinatie stabila: un web design atragator, o programare buna si o promovare corespunzatoare, prezenta sa in sine se va ridica la asteptarile dumneavoastra. Fiecare site este unic, creat in mod special dupa cererea clientului, de aceea nu avem preturi prestabilite, doar calitatea este aceeasi. Oferta de preturi se va putea transmite prin e-mail sau fax la solicitarea dumneavoastra pentru serviciile dorite. Vizitati pagina de contact.

Tuturor clientilor care doresc un site web sunt invitati la o sedinta in care ii vom aduce la cunostinta avantajele unei prezente pe web cu mai multe detalii. Clientii nostrii oferim mentenanta, actualizari ale site-ului sau modificari si adaugari lunare.

Un site o data construit trebuie actualizat pentru a reflecta ultimele noutati sau schimbari in cadrul firmei dumneavoastra. In schimbul unei taxe lunare oferim actualizarea site-ului.

 La meniul Servicii/creare pagini web puteti gasi ce tehnologii folosim la crearea paginilor web si web shopuri.

Autentificare