Produs - Serviciu - Marca - Cautare firme - Lista Firme din Romania

F.A.Q

1. Introducere. Internetul si Web-top!

2. Cui recomandam sistemul Web-Top?

3. Ce este Web-Top?

4. Cautare in Web-Top!

5. 5 criterii de cautare!

6. Cum functioneaza cautarea in practica?

7. Aparitie de baza in Web-Top

8. Fereastra Firmei in Web-Top este accesibila potrivit cuvintelor-cheie date

9. Avantaje daca va inregistrati in Web-Top?Internetul contine o cantitate de informatie deosebit de mare, dar nu raspunde la doua intrebari foarte importante:

1. Pe Internet pot gasi raspuns la orice intrebare. Dar unde sa caut?
Daca Dvs. doriti sa cumparati mobila de bucatarie, pe Internet puteti gasi duzine de pagini Web, care va ofera o paleta larga a produselor cautate si unde de asemenea puteti gasi toate amanuntele importante (de exemplu: care sunt ofertele si reducerile actuale, care sunt posibilitatile de a plati, daca transportul la casa este inclus, etc.) Dar cum ati incepe cautarea unei asemenea pagini web?


2. Am realizat o pagina web profesionala pentru firma mea. Dar viitorii mei cumparatori cum o vor gasi? Dvs. puteti spune totul despre firma Dvs. pe pagina web, intr-o prezentare profesionista, pentru ca partea cea mai mare a vizitatorilor sa si cumpere. Dar de unde veti avea Dvs. vizitatori pe aceasta pagina web? Sistemul Web-top va da raspunsuri profesioniste la aceste intrebari. Web-Top este o pagina web colectoare, care contine informatiile cele mai importante despre Firmele / societatile inregistrate. Sistemul asigura societatilor contactul cu un cerc urias de potentiali clienti; pe de alta parte vizitatorii sunt condusi eficient si rapid la informatia cautata.Cui recomandam sistemul Web-Top?

Tuturor celor care sunt:
• persoane juridice sau persoane fizice autorizate, care isi cauta clienti sau parteneri de afaceri la nivel local, judetean sau national;
• doresc sa-si faca cunoscuta oferta mai multor mii de clienti, respectiv parteneri;
• doresc sa poata fi gasiti pe Internet dupa produsul sau serviciul oferit.Ce este Web-Top?

Este un catalog Firme online din Romania - www.web-top.ro
Catalogul electronic de Firme este o baza de date, care prezinta informatii si date despre societati. Catalogul electronic de firme nu este un motor de cautare si afiseaza rezultatele pe baza cuvintelor cheie aflate in baza de date proprie. Informatiile afisate despre Beneficiar: Nume societate, adresa, date de contact, link direct spre site-ul Beneficiarului, minim 40 de cuvinte cheie (domenii de activitate, produse, servicii, denumire marca). Accesul la datele Beneficiarului este gratuit pentru utilizatori. Fiind o platforma "user-friendly", adica foarte usor de folosit, Web-Top de asemenea ofera posibilitatea gasirii partenerilor in lumea de afaceri; avand atributia unica de a inregistra o firma in asa fel incat utilizatorul sa fie ghidat catre firma respectiva la oricare din cele cuvinte cheie mentionate.Cautare in Web-Top!

Web-Top este o baza de date on-line de firme, dar este mult mai mult decat un simplu director
de firme pe internet. Functionarea directoarelor de firme traditionale este urmatoarea. Contin datele cele mai importante ale firmei inregistrate, precum o carte de vizita. Astfel, poate fi gasit sediul unei societati, datele de contact, si o scurta prezentare a ofertei. De obicei, firmele pot fi gasite in bazele de date dupa numele lor, respectiv domeniul lor de activitate. Dar cat de logic este acest mod de cautare? In ce masura va avea firma inregistrata siguranta ca va fi gasita de catre cei interesati? Sa presupunem, ca Dvs. doriti sa incheiati o asigurare de viata si doriti sa va informati asupra ofertei! Intersul Dvs. este de a gasi cat mai multe firme din domeniul respectiv, pentru a putea compara ofertele (preturile, modalitatile de plata etc) diferitelor firme. Scopul Dvs. este de a gasi produsul dorit la pretul si in conditiile cele mai avantajoase. Totodata nu doriti sa va pierdeti vremea citind informatii inutile, de exemplu nu aveti nevoie sa vedeti ofertele firmelor care activeaza tocmai in partea opusa a tarii, sau cele care deservesc doar conform anumitor cerinte. Daca efectuati cautarea dupa numele firmei, veti primi ca rezultat informatii amanuntite despre firmele cunoscute, iar daca efectuati cautarea dupa domeniul de activitate, rezultatul va fi lista tuturor firmelor care se ocupa cu consultanta financiara. In cazul primei metode, Dvs. nu faceti altceva decat sa aflati niste informatii suplimentare despre firmele pe care le cunoasteti deja, deci in ansamblu nu progresati prea mult; deoarece Dvs. doriti sa aflati cat mai multe oferte relevante pentru Dvs., iar sansele ca majoritatea firmelor care se ocupa de consultanta financiara sa nu fie cunoscute de catre Dvs., sunt mari. In cazul celei de-a doua metode, sunt mari sansele sa gasiti informatiile dorite, probabil chiar prea multe. In rezultatul cautarii o sa apara si informatiile firmelor care activeaza foarte departe de locatia Dvs. si altele ale caror servicii oferite nu sunt cele pe care Dvs. le cautati (de exemplu: onoreaza doar comenzi speciale). Filtrarea acestor firme va necesita mult timp suplimentar.


5 criterii de cautare
• nume firma
• localitate
• domeniu de activitate
• produse/servicii
• denumire marca
• cuvinte cheie


Web-Top face posibila cautarea cu succes atat pentru Firme cat si pentru vizitatori. Firmele inregistrate pot fi gasite pe baza a 5 criterii,
potrivit a 40 de cuvinte-cheie! Aditional numelui firmei si al domeniului de activitate, se poate cauta si pe baza numelui sau al marcii produsului / serviciului comercializat / oferit de catre firme. Exista posibilitatea de a filtra (restrange) cautarea, prin selectarea localitatii sau a unei regiuni care ne intereseaza.
Firma inregistrata poate specifica 40 de cuvinte cheie, pe baza carora poate fi gasita in urmatoarele categorii: domeniul de activitate, produsul / serviciul oferit, numelemarcii.
Adica cu o singura inre-gistrare, firma apare in baza de date in minim 40 de locuri! Sa privim acest lucru din punctul de vedere al firmei inregi -strate! Cautarea dupa numele firmei nu prea genereaza clienti noi.
Sansele sunt mari, ca cei care cunosc numele firmei, sa fi intrat deja in legatura cu firma respectiva. Astfel, acest lucru ofera doar o posibilitate de contact mai usoara pentru partenerii, si clientii existenti.
In cazul cautarii dupa domeniul de activitate, intradevar firma Dvs. va fi gasita, insa apare alaturi de alte duzine de firme. Daca de exemplu, firma Dvs ofera piese de schimb pentru camioane de tip mai vechi, atunci nu prea va puteti multumi sa va apara firma intr-o singura lista, alaturi de alti 30 de vanzatori de autoturisme sau camioane, cu care singurul punct comun este vanzarea in domeniul auto-moto. Web-Top insa conduce pe fiecare vizitator la firma, ale carei produse sau servicii le cauta. Ghideaza potentialii clienti catre firme.


Cum functioneaza cautarea in practica?

Pentru a ajunge la pagina principala a "Web-Top"-ului, scrieti in browser adresa web:
www.web-top.ro Constructia paginii este urmatoarea: In partea dreapta se poate gasi platforma de control a siste-mului de cautare. Aici putem sa introducem criteriile noastre de cautare conform celor 5 categorii mentionate mai sus. Daca introducem un cuvant in oricare dintre campurile de cautare si apasam "Enter" sau dam click pe butonul "CAUTARE", pornim cautarea.
In prima coloana, din cele trei vizibile in partea centrala a paginii, apar clientii cel mai recent inregistrati.
Alaturi, in coloana din mijloc apar partenerii scosi in evidenta. Acesta este un serviciu special, despre care vom vorbi mai tarziu. Iar in ultima coloana figureaza firmele cele mai des cautate.
Pe coloana verticala din jumatatea dreapta a paginii de start, sunt pozitionate bannere colorate: deasemenea un serviciu aditional care este oferit la solicitare. Sa vedem ce se intampla, daca dam click pe butonul cu inscrisul Toate Firmele, cerand astfel continutul complet al bazei de date (insirate dupa numele firmelor)! Aceasi regula se aplica si in cazul cautarii dupa denumirea marcii. Baza de date contine de asemenea mai multe sute de marci. Firmele ce se inregistreaza pot apare la oricare dintre acestea sau poate extinde lista cu o denumire care inca nu exista. Lista continand toate firmele va apare intr-o fereastra (vezi imaginea), din care putem vedea cate firme sunt actualmente in baza de date. Numele lor este insirat in ordine alfabetica.
In cazul in care suntem curiosi de toate domeniile de activitate, dam click pe butonul cu inscrisul identic. Fereastra ce se deschide ca urmare, poate fi vazuta in link-ul alaturat.
Pe aceasta pagina vor apare in ordine alfabetica mai multe sute de domenii de activitate, al caror numar creste in permanenta. Asta inseamna, ca firmele care se inregistreaza pot alege din aceste domenii de activitate acelea care corespund cu al lor si in care doresc sa fie gasiti. Imaginea tocmai prezinta domeniile de activitate care incep cu litera "I". Se poate observa ca listarea alfabtica inseamna o detaliere ridicata! In final sa privim lista tuturor produselor si a serviciilor. In fereastra primita se poate vedea cate feluri de produse si servicii pot fi accesate din baza de date. Aceste categorii se pot defini liber de catre firmele care se intregistreaza, se poate alege orice denumire de produs sau serviciu. Daca aceasta nu exista inca in baza de date, atunci se creaza. Se poate vedea, ca oferta contine foarte multe tipuri de produse, se pot introduce si detaliile cele mai amanuntite. Aceasi regula se aplica si in cazul cautarii dupa denumirea marcii. Baza de date contine de asemenea mai multe sute de marci. Firmele ce se inregistreaza pot apare la oricare dintre acestea sau poate extinde lista cu o denumire care inca nu exista. Am mentionat deja, ca putem cauta nu doar pe baza continutului complet al bazei de date (potrivit criteriilor de mai sus), ci si prin una din cele 5 categorii. In acest caz, sa scriem cuvantul cautat in campul corespunzator al platformei de cautare si dupa apasarea tastei "Enter" sau al butonului "CAUTARE", obtinem rezultatele. De exemplu, daca suntem curiosi in legatura cu firmele de transport marfa, atunci scriem in campul "Domeniul de activitate" cuvantul: transport marfa rutier. Lista obtinuta contine toate firmele din domeniul respectiv (vezi link-ul)


In Web-Top poate gasi:
• pe baza numelui Firmei,
• dupa Domeniul de Activitate
, • dupa Denumirea Produsului / Serviciului Comercializat / Fabricat
• pe baza numelui Marcii Comercializate / fabricate de catre ea.


In cazul cautarilor in ultimele trei categorii, firma poate stabili 40 de cuvinte cheie, dupa propria apreciere.
Domeniul de activitate se poate alege dintr-o lista cu mai multe sute de categorii, dar se poate defini ca si cuvant cheie denumirea oricarui produs, serviciu sau nume de marca.
Acum stim deja, conform caror categorii putem sa cautam in baza de date. Dar cum apare insasi firma cautata?


Aparitie de baza in Web-Top

Putem gasi firmele pe baza unui sistem complex de cautare. Putem alege dintre toate firmele inregistrate, sau din lista care a rezultat dintr-o cautare concreta. Sa revenim acolo unde am cautat o firma de transport marfa rutier! Putem obtine lista tuturor firmelor de transport marfa rutier selectand "transport marfa rutier" din lista domeniilor de activitate sau introducand "transport marfa rutier" in campul domeniului de activitate. In ambele cazuri obtinem lista firmelor de transport marfa. Numele firmelor apar listate in ordine alfabetica. Lista enumereaza 45 de firme pe fiecare pagina, in coloane de cate 15. Daca ne intereseaza datele amanuntite ale vreunei firme din lista obtinuta, dam click pe numele sau! De exemplu sa facem acest lucru cu Do Transport S.r.l. Dand click pe numele firmei apare asa numita Fereastra firmei, care este serviciul de baza al "Web-Top"-ului. Fiecare firma inregistrata primeste aceasta posibilitate de aparitie. Aceasta "fereastra a firmei" nu este altceva decat o carte de vizita virtuala firmei respective.

Fereastra firmei contine urmatoarele date:
• Numele firmei (acel nume care apare pe site, respectiv la cautare),
• adresa firmei (adresa ce se doreste sa apara, pe baza careia se poate gasi firma in cazul cautarilor dupa localitate si regiune),
• un numar de telefon,
• un numar de fax,
• un numar de telefon mobil,
• o adresa web,
• o adresa e-mail,
• alte informatii despre firma (cu limita la numere de caractere),
• domeniu de activitate,
• cuvinte-cheie cum ar fi domeniu de activitate, produs / serviciu, nume marca.Fereastra firmei in Web-Top este accesibila potrivit cuvintelor-cheie date, adica in minim 40 de cazuri!

In cele mai multe baze de date de firme, firma inregistrata poate aparea doar in una sau doua liste de cautare. Daca cel interesat nu defineste exact conditiile de cautare, sau daca la categoria respectiva sunt multe firme, sistemul nu conduce cumparatorul potential la firma. Firma inregistrata in Web-Top apare in 40 de liste de cautari diferite! Adica sansele sunt de 20 de ori mai mari, pentru ca vizitatorul sa gaseasca firma.

Sa vedem un exemplu concret la cele descrise pana acum!

Societatea Dvs: "ASTOP BROKER DE ASIGURARE SRL" cu sediul in Oradea are ca domeniu de activitate consultanta financiara. Sa vedem cum poate sa apara societatea Dvs. in sistemul Web-Top:
• ASTOP BROKER DE ASIGURARE SRL (potrivit numelui firmei),
• Consultanta financiara, asigurari, consiliere financiara, ... (domeniu de activitate),
• ASTOP (nume marca),
• Asigurari, asigurari auto, asigurari de persoane, asigurari generale, asigurari medicale, consiliere
financiara, (produse si servicii), ...si alte denumiri de produse si servicii. Iar toate acestea pot fi limitate la Oradea sau la judetul Bihor!


• Aparitia de baza (fereastra firmei)
• Prioritate
• Aparitie reclama (Banner)
• Aparitie reclama pe pagina de start (banner sau logo pe pagina de start)
• Statut de Partener Fidel
Platforma de cautare da posibilitatea de reclama, oferita prin intermediul mijloacelor de comunicare
cele mai moderne, intr-un cadru profesional si eficient. Precum veti vedea, aceste servicii
vor fi la un pret mult mai avantajos, decat cele traditionale care au o eficienta mai scazuta!
Prin achizitia aparitiei de baza puteti asigura prezenta firmei Dvs. timp de un an in acest
sistem complex care asigura posibilitatea de cautare avansata, avand legaturi vaste.
Tariful aparitiei de baza este de: 240 RON+TVA / an. Dvs. veti fi accesibil pentru 20 RON /
luna in sistemul Web-Top! Adica pentru mai putin, decat decat pretul unui anunt la mica publicitate
intr-un ziar national, veti putea fi gasit dupa 40 de cuvinte cheie.Concluzionand, ce avantaje aveti daca va inregistrati in Web-Top?

• Firma Dvs. va fi prezenta pe Internet
• Puteti colabora impreuna cu parteneri de renume in media pentru formarea profilului de internet al firmei.
• Puteti fi membrul unei baze de date, care va garanteaza contactabilitatea.
• Firma Dvs. va putea fi gasita dupa 5 categorii pe baza a 40 de cuvinte-cheie.
• Puteti opta pentru posibilitati de aparitie scoase in evidenta, potrivit situatiei actuale a afacerii si
potrivit necesitatilor de reclama.
• Prin intermediul sistemului se poate aranja campania de reclama comerciala.
• In schimbul unui tarif minim puteti beneficia de serviciile enumerate.

 

Publicitate

Firme - Top15


Domeniu de activitate top 15

1. Constructii ( Top Firme in Domeniu de activitate: Simbac SA [1137 vizualizari])
Lucrari de constructii civile, industriale si agricole. Fabricarea betoanelor...
Prestari servicii
2. Tehnica de calcul ( Top Firme in Domeniu de activitate: Head Office Grup SRL [990 vizualizari])
Servicii de solutii si integrare internet/intranet punct/multipunct, VPN...
Prestari servicii
3. Agricultura ( Top Firme in Domeniu de activitate: Decoplant Flora SRL [1019 vizualizari])
Amenajam-intretinem spatii verzi,gradini...
Prestari servicii En-Gros
4. Industria de confectii ( Top Firme in Domeniu de activitate: Dalrom SRL [1077 vizualizari])
PRODUCATOR SI DISRIBUITOR DE CONFECTII TEXTILE PENTRU COPII,FEMEI SI BARBATI.
Productie / prelucrare En-Gros
5. Industria constructiilor ( Top Firme in Domeniu de activitate: Simbac SA [1137 vizualizari])
Lucrari de constructii civile, industriale si agricole. Fabricarea betoanelor...
Prestari servicii
6. Comert ( Top Firme in Domeniu de activitate: Almyo SRL [1086 vizualizari])
Producator in sectiunea Ambalaje Hartie & Carton din domeniul Lemn...
Productie / prelucrare Prestari servicii En-Gros
7. Industria alimentara ( Top Firme in Domeniu de activitate: Midar Group SRL [1143 vizualizari])
Fabrica de ciocolata, producator cuvrturi de ciocolata // festins, delicia, montana // CUI: R140473
Productie / prelucrare En-Gros En-Detail
8. Birou de arhitectura si proiectare ( Top Firme in Domeniu de activitate: Arhigraf SRL [1016 vizualizari])
Va oferim servicii de arhitectura si sdesign de calitate
Prestari servicii
9. Decoratiuni ( Top Firme in Domeniu de activitate: Mk Illumination SRL [1046 vizualizari])
Decorat festiv profesional...
Prestari servicii
10. Distributie ( Top Firme in Domeniu de activitate: Algexim Com Serv 96 SRL [1009 vizualizari])
Import si distributie cadouri, ciocolata personalizata, idei de cadouri...
Import / Export En-Gros
11. Transport persoane ( Top Firme in Domeniu de activitate: Tarom SA [1080 vizualizari])
Compania TAROM se mândrește cu o strălucită și îndelungată tradiție în domeniul aviației comerciale...
Prestari servicii
12. Agentii imobiliare ( Top Firme in Domeniu de activitate: Imobiz SRL [1035 vizualizari])
Imobiz este un soft imobiliar profesional proiectat pentru agentiile imobiliare...
Prestari servicii
13. Transport ( Top Firme in Domeniu de activitate: Acord Trans Grup SRL [1017 vizualizari])
Import / Export
14. Amenajari interioare ( Top Firme in Domeniu de activitate: Cd - Codalb SRL [1140 vizualizari])
Codalb - Spatii verzi, proiectare, amenajare, intretinere...
Prestari servicii
15. Agentii de turism ( Top Firme in Domeniu de activitate: Samex SRL [1037 vizualizari])
Prestari servicii

Produse / Servicii top 15

1. Imbracaminte ( Top Firme in Produse / Servicii: Adiral SRL [1004 vizualizari])
Productie / prelucrare En-Gros
2. Intretinere calculatoare ( Top Firme in Produse / Servicii: Head Office Grup SRL [990 vizualizari])
Servicii de solutii si integrare internet/intranet punct/multipunct, VPN...
Prestari servicii
3. Incaltaminte ( Top Firme in Produse / Servicii: Ancona-P SRL [1153 vizualizari])
Productie-incaltaminte copii, incaltaminte protectie, marochinarie, echipament din piele ptr...
Productie / prelucrare En-Gros
4. Amenajari interioare ( Top Firme in Produse / Servicii: Ambience Design SRL [881 vizualizari])
Firma noastra de amenajari interioare va propune o abordare personalizata a spatiului familial sau...
Prestari servicii
5. Retele calculatoare ( Top Firme in Produse / Servicii: Head Office Grup SRL [990 vizualizari])
Servicii de solutii si integrare internet/intranet punct/multipunct, VPN...
Prestari servicii
6. Apa minerala naturala ( Top Firme in Produse / Servicii: Aquador SRL [1055 vizualizari])
Objectul principal de activitate al companiei îl

reprezintâ productia de apâ mineralâ de...
Productie / prelucrare En-Gros
7. Vanzari ( Top Firme in Produse / Servicii: Medion Rep 2001 SRL [893 vizualizari])
MEDION REP 2001 SRL - Agentie Imobiliara din Costinesti...
Prestari servicii
8. Transport international ( Top Firme in Produse / Servicii: Tarom SA [1080 vizualizari])
Compania TAROM se mândrește cu o strălucită și îndelungată tradiție în domeniul aviației comerciale...
Prestari servicii
9. Accesorii auto ( Top Firme in Produse / Servicii: Vecorex-comserv SRL [955 vizualizari])
Comert piese de schimb auto, tractoare
Prestari servicii
10. Comert produse alimentare ( Top Firme in Produse / Servicii: Remont Serv SRL [864 vizualizari])
Domeniul de activitate: comercializam utilaje noi si second hand pentru imbutelierea lichidelor...
Productie / prelucrare En-Gros En-Detail
11. Mezeluri ( Top Firme in Produse / Servicii: Agrotrading SRL [991 vizualizari])
Productie / prelucrare
12. Echipamente apicole ( Top Firme in Produse / Servicii: Adelika SRL [857 vizualizari])
Import si distributie de echipament apicol
Productie / prelucrare Import / Export
13. Ferestre ( Top Firme in Produse / Servicii: Avr Baia Mare SRL [912 vizualizari])
Din gama materialelor de constructii comercializate:
Materiale pentru acoperis si acoperisuri...
14. Imprimate ( Top Firme in Produse / Servicii: Beta-N Computers SRL [1074 vizualizari])
Tehnica de calcul
En-Detail
15. Calculatoare ( Top Firme in Produse / Servicii: Sitec SRL [918 vizualizari])
Prestari servicii En-Detail

Denumire Marcă top 15

1. AUSTROTHERM ( Top Firme in Denumire Marcă: Euro-Hold SRL [1126 vizualizari])
Materiale Produse metalurgice, materiale otel inox, invelitori, placi de policarbonat, tevi...
2. VELUX ( Top Firme in Denumire Marcă: Kevin Impex SRL [997 vizualizari])
Suntem importatori si distribuitori de materiale de costructii de calitate. Ex...
En-Gros En-Detail
3. NOUA SKODA OCTAVIA ( Top Firme in Denumire Marcă: AutoBihor SRL [1145 vizualizari])
S.C. AUTO BIHOR S.R.L...
Import / Export Prestari servicii
4. LASSESBERGER-KNAUF ( Top Firme in Denumire Marcă: Zsolen Prodcom SRL [1095 vizualizari])
Executa tencuieli
Prestari servicii
5. BRAMAC ( Top Firme in Denumire Marcă: Sazy SRL [1058 vizualizari])
En-Gros
6. RENAULT ( Top Firme in Denumire Marcă: Abc-Car SRL [1290 vizualizari])

ABC CAR SRL s-a înființat in 2001...
Productie / prelucrare Import / Export Prestari servicii
7. KNAUF ( Top Firme in Denumire Marcă: Co-Mod SRL [1128 vizualizari])
Pentru siguranta si confortul dumneavoastra luati legatura cu Co-Mod.
Productie / prelucrare Prestari servicii
8. ALA-BALA ( Top Firme in Denumire Marcă: Gaversin com SRL [973 vizualizari])
GAVERSIN COM S.R.L. este o societate cu capital privat 100% românesc...
Productie / prelucrare
9. ASTROGENIC ( Top Firme in Denumire Marcă: Echipot SRL [1182 vizualizari])
ECHIPOT raspunde solicitarilor in crestere atat ale specialistilor cat si ale pasionatilor de...
Import / Export Prestari servicii En-Gros En-Detail
10. SKODA ( Top Firme in Denumire Marcă: Auto-Daya SRL [1078 vizualizari])
Societatea noastra AUTO-DAYA serv...
Prestari servicii
11. ARO ( Top Firme in Denumire Marcă: Aro SA [997 vizualizari])
Cu o traditie ale carei inceputuri sunt marcate de anul 1957 ARO S...
Productie / prelucrare En-Gros
12. MACRAME ( Top Firme in Denumire Marcă: Ata Odorhei SA [1034 vizualizari])
Import / Export En-Detail
13. VOLKSWAGEN ( Top Firme in Denumire Marcă: Autoworld SRL [1097 vizualizari])
Productie / prelucrare Prestari servicii
14. BAUMIT ( Top Firme in Denumire Marcă: Kevin Impex SRL [997 vizualizari])
Suntem importatori si distribuitori de materiale de costructii de calitate. Ex...
En-Gros En-Detail
15. ACANA ( Top Firme in Denumire Marcă: Opportuno Prestcom SRL [989 vizualizari])
Prestari servicii En-Detail

Cauta in Site Web-Top


Cautare de Firme

Cautare de Firme:
Domeniu de Activitate:
?
Produse / Servicii:
?
Denumire Marcă:
?
Cautare in Descriere:
Firme in Judet:
Oras / Localitate:
Productie / prelucrare Productie / prelucrare
Import / Export Import / Export
Prestari servicii Prestari servicii
En-Gros En-Gros
En-Detail En-Detail
Calificativ ISO Calificativ ISO

Cea mai noua Firma

Judetul Dolj, Craiova , Str: Bechetului,, Nr.: 66
Descriere firma: Torturi Craiova | Prajituri | Foietaje | Tarte - Cofetaria Maria Sweets
Cofetaria Maria Sweets este o cofetarie online din Craiova cu o gama variata de preparate delicioase: torturi, prajituri...
Domeniul de activitate:
Produse/Servicii:
Marca:

Firma

Judetul Bucuresti, Bucuresti , Str. Chilia Veche nr. 8
Descriere firma:
Domeniul de activitate:
Marca:
Judetul Timis, Timisoara , STR.I.I. de la BRAD Nr.15, Hotel MARA, Cam. 5, Parter 0745.432 374
Descriere firma: Dealer autorizat autovehicule LADA pentru zona de vest a tarii(TM, AR, CS, HD, MH)...
Domeniul de activitate:
Produse/Servicii:
Marca:
Judetul Olt, Slatina , Str. Primaverii nr.3, bloc ZA2, sc.D, ap.16
Descriere firma: Arenda terenuri agricole preluate de la persoane fizice din zona Mihaesti.
Productie si comercializare cereale si plante tehnice.
Domeniul de activitate:
Produse/Servicii:
Marca:
Judetul Bucuresti, Bucuresti , Str. fabrica De Gheata, Nr.12, Bl.98, Sc.A,Sector 2
Descriere firma: Traduceri autorizate si interpretariat din/in orice limba de circulatie internationala realizate la cele mai inalte standarde de calitate de o echipa dinamica de profesionisti.
Domeniul de activitate:
Produse/Servicii:
Marca:
Judetul Bucuresti, Bucuresti , Splaiul Unirii, nr. 4, bl. B3, tr. 3, et. 2, birouri 2.2
Descriere firma: Consultanta, proiect management, proiectare.
Domeniul de activitate:
Produse/Servicii:
Marca: